perjantai 5. elokuuta 2016

Tunnustus ja haaste sekä vähän heinäkuun kuvasaldoa


Heinäkuu ehti vaihtuakin jo elokuuksi ja viime postauksesta onkin aikaa jo pari viikkoa. Aika on mennyt puutarhassa touhutessa ja lomaillessa sekä kasveja kuvaillessa. Kuvia on siis kertynyt taas paljon ja ymppään ne nyt tähän samaan tunnustus ja haaste -postaukseen, ettei mene niin tylsäksi ja tekstipainotteiseksi tämäkään postaus.


1. Kirjoita postaus palkinnosta logoineen

Tämä onkin blogini ensimmäinen tunnustus ja haaste -postaus.

2. Kerro lyhyesti kuinka aloitit bloggaamisen

Aloitin bloggaamisen viime syksynä eli vuonna 2015. Olin seurannut jo kauan erilaisia puutarhablogeja ja kiinnostus heräsi perustaa omakin puutarha-aiheinen blogi. Blogi on minulle tavallaan puutarhapäiväkirja, josta voin myöhemmin lueskella ja katsella, mitä on tullut tehtyä. Tykkään myös paljon kuvaamisesta ja blogiin on kiva laittaa omia kuvia. Oman blogin perustaminen avasi myös helpon mahdollisuuden kommentoida muiden blogeja, mikä on mielestäni kivaa.


3. Anna ohjeita aloittaville bloggaajille

Se perinteinen ole oma itsesi, kirjoita itseäsi kiinnostavista aiheista, älä ota paineita postausvälien pituudesta, lukijamäärästä yms. Äläkä sorru liialliseen kaupallisuuteen. Itseäni ainakin hieman tympii joidenkin blogien vääntämällä väännetyt yhteistyö-postaukset sun muut...

4. Mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi5. Nimeä 10 bloggaaja palkinnon saajiksi 

Olen pitänyt pikkuruista taukoa blogien seuraamisesta viime aikona ja keskittynyt lomailuun ja puutarhassa touhuiluun, joten en nyt tiedä kuinka moneen blogiin tämäkin tunnustus ja haaste on jo ehtinyt mennä. Lähetän tämän haasteen siis jokaiselle blogini lukijalle, joka ei ole vielä saanut kyseistä tunnustusta ja haastetta. Eli siitä vaan otat, jos haluat;)
Hyvää viikonloppua kaikille. Nautitaan kesästä, jota on vielä kuukauden verran jäljellä.

30 kommenttia:

 1. Tuntuu, että olisin seurannut blogiasi jo pidempäänkin, joten hyvin olet sujahtanut muiden joukkoon.
  Toisessa kuvassa on tosi herkullisia liljoja. Melkein liloja oranssilla reunuksella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että olen sujahtanut hyvin joukkoon:)
   Tuon toisen kuvan liljat ovat minustakin upeita.

   Poista
 2. Kiinnostavia vastauksia ja aivan ihanan upeita liljoja! :)

  VastaaPoista
 3. Upeita liljoja!
  Ehdin juuri laittaa sulle tämän saman haasteen, mutta sehän hoituikin jo tässä :)

  VastaaPoista
 4. Kiva kun otit haasteen vastaan. Kiva lukea haastevastauksia. Upeita liljoja sinulla. - Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Upeita liljoja sinulla. Hyviä ohjeita aloittelijoille, sinähän olet jo "konkari"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maatuska. Konkari ja konkari, alle vuoden kokemuksella... ;)

   Poista
 6. Apua mitä liljoja! Tuo toinen kuva on ihan mielettömän kaunis. Oli mukava lukea tarinasi miten ja miksi sinusta tuli bloggaaja. Itsekin olen kirjoitellut vasta tammikuusta lähtien joten neuvot tulevat tarpeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari kehuista. Kiva, että sinusta oli mukava lukea tarinani:)

   Poista
 7. Saman haasteen kysymysten äärellä painin itsekin - tuore bloggaaja. Ole oma itsesi -neuvo kolahti kovasti. Kiitos siitä! Minä kun olen ruusubloggaaja ilman aikaisempaa ruusukokemusta. Vähän kuin vieraalla maalla, kokeillen uudella ruusumaallani. Mutta upeat liljat sulla. Mulla kuoli suurin osa viime talveen. Kuten kovin monet muutkin kukat. Mutta taas jatketaan paikkausistutuksilla ja odotetaan niiden lihomista suuremmiksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan neuvoista. Ikävää, että sinun liljasi kärsivät viime talvesta:( Ei tosiaan auta kuin yrittää uudestaan ja jatkaa eteenpäin:)

   Poista
 8. Näitä tarinoitaon kiva lukea ja aloittelioille neuvoja vastaanottaa.
  Upeita liljoja!

  VastaaPoista
 9. Ihania liljoja, toinen toistaan kauniimpia. Ja komea daalia - kukkivat tänä kesänä aivan mahdottomasti!Valkoinen kurjenmiekka on aivan jumalainen!!! Tänä kesänä on ollut ennätyksellisen paljon perhosia meidänkin pihassamme!

  VastaaPoista
 10. Ihanat kuvat! Mukavaa, että aloitit blogin pitämisen, niin me muutkin saamme nauttia muun muassa kauniista kuvistasi.

  VastaaPoista
 11. Kauniita liljoja! Tykkään liljoista, mutta pelkään saavani niiden seuraksi liljakukkoja, kuten muutama vuosi sitten kävi. Liljat kuolivat sitten myöhemmin, eikä ole tullut hankittua uusia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Gitta! Minulla ei montaa kukkoa ole lijoissani näkynyt ja nekin olen heti nirhannut. Hyvää tuuria ehkä.. toivon sen jatkuvan ;) Kannattaa kokeilla uudestaan liljojen kanssa ja tarkkailla kasvustoja. Heti jos kukkoja näkyy, niin tappaa ne. Onnea uudelle yritykselle liljojen kanssa:)

   Poista
 12. Kivat vastaukset ja upeat kukat!

  VastaaPoista
 13. Kiva, että vastasit. Kauniita kuvia. Päiväkirjamaisuus blogissa on joskus hyvin hyödyllistä itselleen.

  VastaaPoista